Onderdeel van Bekken Expertise Centrum Leiderdorp, bekkentherapie voor volwassenen

Bel voor een afspraak 071 - 785 1087 of stuur een e-mailbericht naar: info@becleiderdorp.nl

logo
logo

Wie zijn wij

karin ilse zecleiderdorpKarin Anthonissen is sinds 2012 praktijkeigenaar van het Bekken Expertise Centrum en Zindelijkheid Expertise Centrum PlasPoep&Zo.

Ze heeft de Master opleiding Bekkenfysiotherapie met succes afgerond en heeft vele gespecialiseerde nascholingen gedaan, waaronder de volledige opleiding Kinderbekkenfysiotherapie met bijbehorend nieuw addendum. 

Als geregistreerd Master Bekkenspecialisten is ze gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met zindelijkheidsproblematiek en maakt ze onderdeel uit van het medisch team van de Plas- en Poeppoli van het Alrijne Ziekenhuis.

Karin is BIG geregistreerd en lid van de International Children Continence Society (ICCS), de LWKBF landelijke werkgroep voor geregistreerd bekkenfysiotherapeuten met aandachtgebied kinderen en de vereniging van urotherapeuten (NVCK). Ook is ze geschoold in de methode Superpoeper,

Het Zindelijkheid Expertise Centrum PlasPoep&Zo onderscheidt zich door gerichte investeringen in kennis en kunde en diagnostische apparatuur zoals echografie (o.a residu meting) flowmetrie (plasmeting op de wc) en myofeedback (meting van de bekkenbodemspieren). Als zindelijkheidsspecialist is ze in staat om uw kind de juiste diagnose en effectieve behandeling te bieden naar de meest recent wetenschappelijke inzichten. Door de intensieve samenwerking en korte lijnen met de artsen en specialisten zal, indien nodig, gerichte doorverwijzing plaatsvinden.

U bent met uw kind in zeer deskundige handen.

behandelkamer2
echografie2
toilet
uroflow2
uroflow3
wachtkamer

Contactgegevens

Zinderlijkheid Expertise Centrum PlasPoep&Zo
Splinterlaan 162
2352 SM Leiderdorp
071 – 785 1087

Meer contactinfo

Aanwezigheid

Karin Anthonissen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag

Openingstijden

Afspraak voor telefonisch- e-mail- en beeldbelconsult op aanvraag.    

Maandag:   9:00 - 17:00 uur
Dinsdag:   9:00 - 17:00 uur
Woensdag:   9:00 - 17:00 uur
Donderdag:   9:00 17:00 uur 
Vrijdag:   8:00 17:00 uur